بلاگ

طرز تهیه بستنی پسته‌ای خانگی: ویژه روزهای گرم تابستان

طرز تهیه بستنی پسته‌ای خانگی: ویژه روزهای گرم تابستان

همه ما بستنی به ویژه بستنی پسته‌ای را به عنوان یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در دنیا می‌شناسیم که در فصل گرما طرفداران بسیاری دارد. تاریخچه‌ی بستنی به دوران باستان برمی‌گردد و طبق گفته‌ها، مردمان چین جزو اولین کسانی بودند که با ترکیب برف و شیر توانستند این خوراکی خوشمزه را تهیه کنند، اما در طول زمان، دستور تهیه بستنی به سایر نقاط دنیا گسترش یافت و با توجه به فرهنگ و ذائقه ملل مختلف، تغییراتی در طرز تهیه بستنی ایجاد شد و امروزه بستنی با طعم‌های متنوع و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

انواع مختلفی از بستنی سنتی سازگار با ذائقه ایرانی از جمله بستنی زعفرانی، بستنی با طعم گلاب و بستنی پسته‌ای وجود دارد که یکی از محبوب‌ترین آنها بستنی پسته‌ای می‌باشد و طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله به خواص بستنی پسته‌ای خانگی و طرز تهیه آن می‌پردازیم پس با ما همراه باشید:

قبل از ادامه این مقاله توصیه می‌کنیم مقاله اسموتی پسته را نیز مطالعه نمایید.

بستنی خانگی و مزایای آن

طرز تهیه بستنی پسته‌ای خانگی: ویژه روزهای گرم تابستان

یکی از متداول‌ترین نوع بستنی، بستنی خانگی یا بستنی سنتی است، شما می‌توانید به راحتی و با ترکیب مواد بسیار ساده‌ای که به راحتی در دسترس هستند، یک بستنی خانگی خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

یکی از محبوب‌ترین بستنی‌های خانگی، بستنی پسته‌ای می‌باشد فواید بی‌نظیری نیز برای بدن دارد. بستنی پسته‌ای را می‌توان یک بستنی نشاط آور دانست، اگر در طول روز فعالیت زیادی داشته‌اید می‌توانید با خوردن بستنی پسته‌ای بدلیل کالری بالایی که دارد، انرژی خود را برای ادامه روز بدست بیاورید.

چرا بستنی خانگی؟

دلایل مختلفی وجود دارد که بستنی را خودمان در منزل تهیه کنیم که در ادامه به چند مورد مهم اشاره شده است:

مواد اولیه باکیفیت و سالم: مهمترین نکته در تهیه بستنی خانگی، استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه است، شما می‌توانید از شیر، خامه و دیگر مواد به صورت تازه و ارگانیک استفاده کنید و بر خلاف بستنی‌های صنعتی نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده‌ی مضر نیست.

کنترل طعم و مزه: در هنگام تهیه بستنی خانگی، می‌توانید طعم و مزه آن را با توجه به سلیقه و ذائقه خود تنظیم کنید.

خلاقیت و تنوع: تنوع در تهیه بستنی خانگی به خلاقیت شما بستگی دارد و برای تهیه آن بی‌نهایت راه مختلف وجود دارد. علاوه بر طعم اصلی بستنی، می‌توانید از دیگر طعم دهنده‌ها مانند آجیل‌ها، شکلات و میوه‌ها جهت تنوع بخشیدن به آن بهره ببرید و طعم‌های جدیدی را امتحان کنید.

سرگرمی و تفریح: تجربه تهیه بستنی در خانه می‌تواند بسیار سرگرم کننده و لذت بخش باشد و آن را به عنوان یک تفریح خانگی در نظر بگیرید.

طرز تهیه بستنی پسته‌ای خانگی

طرز تهیه بستنی پسته‌ای خانگی: ویژه روزهای گرم تابستان

تهیه بستنی پسته‌ای به صورت خانگی، بسیار ساده و دلچسب است و با ترکیب چند ماده اصلی می‌توانید یک بستنی سالم و لذیذ تهیه کنید و به صورت میان‌وعده در روزهای گرم سال آن را میل نمایید. با ما همراه باشید تا یک بستنی پسته‌ای خانگی خوشمزه تهیه کنیم:

مواد لازم:

  • شیر: 2 لیوان
  • خامه: 1 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • پودر ثعلب: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: به میزان لازم (بر حسب سلیقه‌)
  • پسته: 100 گرم (پودر و خرد شده)

طرز تهیه:

در ابتدا شیر، خامه و شکر را داخل یک ظرف مناسب به خوبی با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی و به صورت مداوم هم بزنید تا شکر حل شود. پس از آنکه مخلوط مورد نظر به جوش آمد، به آن پودر ثعلب را اضافه کرده و به هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست بیاید.

در این مرحله گلاب (دو قاشق چای خوری) اضافه کنید و از روی حرارت بردارید، صبر کنید تا مخلوط به آرامی سرد شود و سپس آن را به مدت 5 ساعت در داخل فریزر قرار دهید تا نیمه ببندد.

در مرحله‌ی بعدی پودر پسته و پسته‌های خرد شده را به مخلوط خود اضافه کرده و آن را هم بزنید تا مواد مورد نظر کاملا مخلوط شوند و در پایان آن را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.

نکته: جهت تزئین بستنی، می‌توانید از مقداری پودر پسته و خلال پسته استفاده کنید تا ضمن قوی‌تر شدن طعم بستنی، جلوه‌ی زیبایی هم به آن ببخشید. می‌توانید از تکه‌های میوه نیز جهت تزئین آن استفاده کنید.

پسته و فواید آن

طرز تهیه بستنی پسته‌ای خانگی: ویژه روزهای گرم تابستان

پسته، این مغز آجیل خوشمزه و محبوب، در سراسر جهان به خصوص در ایران جایگاه ویژه‌ای به عنوان یک خوراکی و طعم دهنده دارد و علاوه بر آن، ارزش غذایی بسیار بالایی دارد که همین امر موجب شده تا از آن در تهیه بستنی خانگی نیز استفاده شود. توجه شما را به فواید پسته برای بدن جلب می‌کنیم.

پسته سرشار از مواد معدنی، انواع ویتامین‌ها، پروتئین، آنتی اکسیدان‌ها، فیبر و دیگر مواد مفید و ضروری در حفظ سلامتی بدن انسان است.

از جمله فواید خوردن پسته می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تقویت سیستم ایمنی بدن: پسته یکی از منابع غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان‌ها است که وظیفه تقویت سیستم ایمنی بدن را برعهده دارد.

سلامت قلب و عروق: یکی دیگر از مواد مفید موجود در پسته، چربی‌های غیراشباع است که برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید می‌باشد.

کنترل قند خون: پسته دارای مقادیر بالایی از فیبر است که به تنظیم قند خون شما کمک می‌کند.

تقویت حافظه: پسته یکی از منابع غنی از منیزیم، فسفر و ویتامین B6 است که به تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.

پس بنابراین توصیه می‌شود از خوردن پسته غافل نشوید و خوردن روزانه چند عدد پسته را در رژیم غذایی خود قرار دهید. می‌توانید پسته را در کنار دیگر مواد غذایی نیز میل کنید، به طور مثال ترکیب بستنی و پسته می‌تواند بسیار لذیذ و در عین حال مفید باشد.

سخن پایانی

بستنی پسته‌ ای خانگی یکی از لذیذترین بستنی‌های سنتی خانگی است که می‌توانید به سادگی آن را در منزل تهیه و سرو کنید، جهت تهیه این بستنی خوشمزه و محبوب می‌توانید انواع پسته مرغوب و تازه را به اشکال مختلف از جمله پودر پسته، خلال پسته و پسته خرد شده یا حتی پسته خام در فروشگاه آقای پسته تهیه کنید.

فروشگاه آقای پسته یکی از فروشگاه‌های با سابقه در زمینه تولید و فروش انواع آجیل از جمله پسته در ایران است که امکان خرید پسته مرغوب و با کیفیت را با قیمتی بسیار مناسب و بدون واسطه ارائه می‌دهد.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *